Εισαγωγική σελίδα > Αρχική σελίδα εταιρείας > Ο Όμιλος

Παρουσίαση του Ομίλου

O όμιλος επιχειρήσεων SBS GROUP περιλαμβάνει τρεις εξειδικευμένες επιχειρήσεις:

την εταιρία ΣΒΩΛΟΣ-ΣΑΡΡΗΣ ΑΕΒΕ που εξοπλίζει ολοκληρωμένες επαγγελματικές κουζίνες στη Νότια και Κεντρική Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Από την παραλαβή των τροφίμων μέχρι το σερβίρισμα στο buffet οργανώνουμε και εξοπλίζουμε την κουζίνα σας με σύγχρονες λύσεις.
H εταιρία διαθέτει ένα σύγχρονο εργοστάσιο ανοξειδώτων κατασκευών στον Ασπρόπυργο, για όλες τις ειδικές κατασκευές του έργου σας.
την εταιρία ΣΒΩΛΟΣ-ΣΑΡΡΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ που εξοπλίζει ολοκληρωμένες επαγγελματικές κουζίνες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Από την παραλαβή των τροφίμων μέχρι το σερβίρισμα στο buffet οργανώνουμε και εξοπλίζουμε την κουζίνα σας με σύγχρονες λύσεις. H εταιρία έχει την υποστήριξη του εργοστασίου ανοξειδώτων κατασκευών στον Αθήνα, για όλες τις ειδικές κατασκευές του έργου σας. Την εταιρία ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΚΗ - Σ. ΜΠΟΝΑΝΟΣ που εξοπλίζει ολοκληρωμένα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων σε όλη την Ελλάδα. Με σύγχρονα πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια και διπλωτικές μηχανές μειώνουμε το προσωπικό της μονάδας σας στο ελάχιστο.

 

   
SBS GROUP / ΣΒΩΛΟΣ - ΣΑΡΡΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
32ο χλμ Θεσ/νίκης - Ν. Μουδανιών, ΒΙ.ΠΕ. Λακκώματος, 63080, Τ.Θ. 122, Τ: 23990 51844-6 F: 23990 51852,