Ολοκληρωμένες Λύσεις Κουζίνας & Πλυντηρίων Ρούχων

H SBS Group εξοπλίζει ολοκληρωμένες επαγγελματικές κουζίνες και πλυντήρια ρούχων.

Κουζίνα: Από την παραλαβή των τροφίμων, τους ψυκτικούς θαλάμους, τις προετοιμασίες κρεάτων και λαχανικών και το μαγείρεμα μέχρι τον μπουφέ σερβιρίσματος οργανώνουμε και εξοπλίζουμε την κουζίνα σας με τις πιο σύγχρονες λύσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο σωστό σχεδιασμό και στην τήρηση των οδηγιών του HACCP. Διαθέτουμε ένα σύγχρονο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο Αττικής για όλες τις ειδικές κατασκευές του έργου σας.

Πλυντήρια Ρούχων: Σας εξοπλίζουμε με σύγχρονα πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια και διπλωτικές μηχανές ώστε το πλυντήριο ρούχων σας να λειτουργεί απροβλημάτιστα με το ελάχιστο προσωπικό.

Σχεδίαση
Εκπαίδευση
Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Η μελέτη και ο σχεδιασμός του εξοπλισμού, η εκπαίδευση του προσωπικού σας για την σωστή χρήση των μηχανημάτων και η τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, αποτελούν για μας πρωταρχικό μέλημα.

Όλες οι εταιρίες του Ομίλου SBS έχουν πιστοποίηση ΙSO 9001.

Εκπαίδευση Προσωπικού

Παρουσίαση των μηχανημάτων και εκπαίδευση
του προσωπικού σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Προσφέρουμε άρτια τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Εξοπλισμός Κουζίνας

Ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας. Συνδυάζουμε τα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια με τις ανοξείδωτες κατασκευές του εργοστασίου μας.

 

Εξοπλισμός Πλυντηρίων Ρούχων

Ολοκληρωμένες λύσεις πλυντηρίου ρούχων. Με τα καλύτερα εργοστάσια Ευρώπης και Αμερικής και την άρτια τεχνική υποστήριξη της SBS Group.

Εξοπλισμός Κουζίνας και Πλυντηρίων Ρούχων

Ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας και πλυντηρίου ρούχων.

Με τη διαρκή υποστήριξη της SBS Group από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Με απόλυτη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα παράδοσης των έργων.

Έργα

Η SBS Group έχει να παρουσιάσει τα σπουδαιότερα ολοκληρωμένα έργα κουζίνας και laundry σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιομηχανικά πλυντήρια, caterings και επιλεγμένα εστιατόρια