Ποιοι είμαστε

SBS 5 Όμιλος 5 Ποιοι είμαστε

Κουβαλάμε την κληρονομιά της ιστορικής FRANKE που εδραιώθηκε στην Ελλάδα τις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80.

Σήμερα εκσυγχρονισμένοι και ανταγωνιστικοί, αλλά το ίδιο ποιοτικοί, παραδίδουμε τις καλύτερες λύσεις κουζίνας και πλυντηρίου ρούχων.

Συνεχώς βελτιούμενοι χρόνο με το χρόνο προσφέρουμε στον πελάτη μας την ασφάλεια μιας ποιοτικής επιλογής στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

 

Η Ομάδα μας

Αλέξης Σβώλος

Ο Αλέξης Σβώλος είναι μηχανικός ΑΠΘ. Έχει εμπειρία 25 ετών στο σχεδιασμό κουζινών, στη διαχείριση έργων κουζίνας αλλά και στη διοίκηση της επιχείρησης. Έχει διαχειρισθεί έργα κουζίνας και μπουφέ για τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας της: Αtlantica, Makedonia Palace, Ikos Resorts, Porto Sani αλλά και άλλα έργα για caterings, νοσοκομεία κλπ. Διαθέτει ολοκληρωμένη άρτια γνώση της οργάνωσης του F&B, από την παραλαβή των τροφίμων μέχρι την οργάνωση του μπουφέ.

Στέφανος Μπονάνος

Ο Στέφανος Μπονάνος είναι οικονομολόγος. Έχει εμπειρία 40 ετών στο σχεδιασμό κουζινών και πλυντηρίων ρούχων καθώς και στη διαχείριση έργων (project management). Έχει διαχειρισθεί το μεγαλύτερο έργο κουζίνας στην Ελλάδα: το Costa Navarino καθώς και την εγκατάσταση μεγάλων συστημάτων πλυντηρίων ρούχων με πλυντήρια τούνελ και συμβατικά πλυντήρια. Διαθέτει βαθειά και άρτια γνώση όλου του φάσματος της κουζίνας και του laundry.

Δημήτρης Σαρρής

Ο Δημήτρης Σαρρής είναι χημικός μηχανικός ΕΜΠ. Ειδικεύεται στην οργάνωση και στην διεύθυνση του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο. Διαχειρίζεται το προσωπικό του εργοστασίου και τον προγραμματισμό της παραγωγής για της ανάγκες του ομίλου της. Έχει εμπειρία 20 χρόνων στο σχεδιασμό και την παραγωγή ανοξειδώτων κατασκευών, στη στατική και αντοχή των κατασκευών, στη σωστή επιλογή των πρώτων υλών και στον έλεγχο της ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Έργα

Η SBS Group έχει να παρουσιάσει τα σπουδαιότερα ολοκληρωμένα έργα κουζίνας και laundry σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιομηχανικά πλυντήρια, caterings και επιλεγμένα εστιατόρια